LogisticManager
Zorgt voor alles in één!

Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van LogisticManager zorgt u voor een oplossing die alle aspecten van uw logistiek afdekt. Zo zorgt u in één keer voor de invoer, de opslag en uitstroom van de juiste goederen. Dit alles is gekoppeld aan ons Transport Management Systeem, wat er voor zorgt dat u in één keer alles goed georganiseerd heeft.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

LogisticManager

WMS en TMS in één systeem

Dankzij de volledige optie van LogisticManager kunt u uw WMS en TMS vanuit hetzelfde systeem beheren. Deze WMS oplossing is uniek in de Logistiek en daarmee voorkomt u onlogische koppelingen, onhandig papierwerk en frustratie op de werkvloer. In principe heeft u het supply chain management in één keer goed geregeld. Zorg er ook voor dat uw WMS en TMS samen werken met LogisticManager.

De voordelen

Van onze WMS software

Als u ons WMS-systeem afneemt, zullen deuren voor u open gaan. Zo biedt onze software onmisbare mogelijkheden die ondergebracht zijn in één systeem. Dit zorgt voor een administratie en planning die altijd sluitend is. Zo maakt u eenvoudig gebruik van rapportages om te bekijken hoe het heeft gelopen, maar vooral om te zien waar het beter kan.

Ook kunt u gebruik maken van:

 • Opdrachtverwerking
 • Voorraadbeheer en -administratie
 • Beheren/aansturen van goederenstromen
 • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
 • Scanning
 • Online voorraad inzicht door uw klant
 • Managementinformatie
 • Facturatie
 • Douaneloods functionaliteit
 • Diverse rapportages

Lees hier meer over

1
2
3
4

WMS

in de cloud

Wanneer u onze WMS software aankoopt, kunt u direct gebruik maken van ons online portaal: Statusweb. In statusweb kunt u uw klanten voorzien van een dashboard waar ze zelf zendingen kunnen aanmelden en volgen. Daardoor is de communicatie eenvoudiger en de klanttevredenheid hoger.

  Lees meer

  Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem, dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger.

  Benieuwd naar ons totaalpakket?

  Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

  Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

  Neem contact met ons op

  Andere diensten van JDS

  Moderne Werkplek

  Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

  Security

  Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

  Cloudoplossingen

  Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

  ICT-Beheer

  Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

  LogisticManager

  LogisticManager werkt nauw samen met:

  Adres

  Keizersveld 25
  5803 AM Venray

  Postbus 450
  5800 AL Venray

  Contact

  Openingstijden:

  Ma-Do: 8:00 - 17:30
  Vrij: 8:00 - 16:30

  +31 (0)478 531445

  contact@logisticmanager.nl