Over ons

LogisticManager is ontwikkeld door JDS bedrijfsautomatisering bv, een hoogwaardige ICT-ontzorger met jaren ervaring. Met LogisticManager bieden wij een softwareoplossing op maat en optimale nazorg, inclusief 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Zo zijn wij altijd bereid om te luisteren naar de terugkoppeling van onze klanten om zo scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen voor ons product.

 Leer het bedrijf achter hét Transport Management Systeem kennen
Het Warehouse Management Systeem van LogisticManager
De mobiele oplossing van LogisticManager voor al uw logistieke processen.

Missie

Onze missie? Ontzorgen! Zodat u kunt doen waar u het meest blij van wordt. Als transporteur of expediteur kunnen uw administratieve processen veel tijd in beslag nemen, waardoor u minder tijd overhoudt om u op uw bedrijf te focussen. Daarom hebben wij LogisticManager ontwikkeld! Door uw bedrijfsprocessen vanuit één programma te regelen, houdt u weer tijd over om u te concentreren op uw core business.

Doel

Loopt u ergens tegenaan? Mist u een bepaalde functionaliteit? Wij denken graag met u mee, zodat wij onze producten altijd kunnen blijven optimaliseren. Want een beter product, betekent een meer tevreden klant en daar gaan we voor. 

Partnerships

Samen met u als klant zoeken wij naar ICT-oplossingen voor problemen, met het doel deze te integreren binnen LogisticManager. JDS gaat graag met u een partnership aan om samen na te denken over logistieke uitdagingen. Dit moet resulteren in een permanente oplossing op het gebied van transport en logistiek voor uw bedrijf.

Onder totaaloplossing valt bij JDS bedrijfsautomatisering ook de nazorg van de geleverde producten of diensten. Dit wordt aangeboden door middel van een 24-uurs storingsdienst en een helpdesk tijdens kantoortijden.

Contact opnemen

Transport vrachtwagen in de rij
Benieuwd of LogisticManager ook iets voor u kan betekenen? Neem contact op met accountmanager Luuk van de Ven.

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze logistieke specialisten!

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven