Nog niet volledig gedigitaliseerd?
Dat kan anders

Veel bedrijven in de logistieke sector zijn nog niet (volledig) gedigitaliseerd. Voorraden van producten worden nog handmatig bijgehouden. Er wordt gewerkt zonder scanners waardoor er veel handmatig werk verricht wordt. Medewerkers zijn hierdoor veel tijd kwijt aan alles handmatig invoeren en bijhouden. Ook ontbreekt hierdoor vaak het overzicht.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

LogisticManager

Oplossing met ons WMS

Wij bieden voor uw bedrijf de oplossing. Met ons Warehouse Management Systeem kunnen we alle processen binnen uw bedrijf digitaliseren. Een WMS (ook wel Warehouse Management Systeem) is een begrip uit de logistiek. Met het Warehouse Management Systeem van LogisticManager, regelt u eenvoudig en op een efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag. We kijken samen met u naar een geschikte oplossing voor uw bedrijf.

De voordelen

Op een rijtje

Het Warehouse Management Systeem is een compleet softwareprogramma dat u eenvoudig kunt integreren in uw bedrijf. De mogelijkheden op een rijtje:

 • Opdrachtverwerking
 • Voorraadbeheer en -administratie
 • Beheren/aansturen van goederenstromen
 • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
 • Scanning
 • Online voorraad inzicht door uw klant
 • Managementinformatie
 • Facturatie
 • Douaneloods functionaliteit
 • Diverse rapportages

Lees hier meer over

1
2
3
4

Maatwerk

met ons WMS

We bieden maatwerk en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Onze producten kunnen op een specifieke manier ingezet worden naar de behoefte die u heeft. We bieden een op maat oplossing, zodat uw processen efficiënter ingezet kunnen worden.

  Lees meer

  Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem, dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger.

  Benieuwd naar ons totaalpakket?

  Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

  Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

  Neem contact met ons op

  Andere diensten van JDS

  Moderne Werkplek

  Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

  Security

  Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

  Cloudoplossingen

  Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

  ICT-Beheer

  Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

  LogisticManager

  LogisticManager werkt nauw samen met:

  Adres

  Keizersveld 25
  5803 AM Venray

  Postbus 450
  5800 AL Venray

  Contact

  Openingstijden:

  Ma-Do: 8:00 - 17:30
  Vrij: 8:00 - 16:30

  +31 (0)478 531445

  contact@logisticmanager.nl