Uw logistiek manager voor alle logistieke processen

Uw logistiek manager

Het softwareprogramma van JDS bedrijfsautomatisering bv is speciaal ontwikkeld voor transporteurs en expediteurs in het midden- en klein segment. Wij kunnen u helpen met het bereiken van een hogere operationele efficiëntie binnen uw bedrijf, een hoger rendement en een hogere serviceverlening voor uw klanten.

Direct contact

Transport Management Systeem van LogisticManager
LMMobile: Onze chauffeurs app
Ons Transport Management Systeem weergegeven op een laptopscherm
Ons Warehouse Management Systeem weergegeven op een laptopscherm
Statusweb: Ons online klantenportaal

Logistiek Management

Om producten aan een klant te verkopen, moeten deze voorradig zijn. Bij logistiek management komt een hoop kijken, het is meer dan enkel inkoop en verkoop. Ook zaken als gelimiteerde opslagruimte, volgorde waarin producten verkocht gaan worden, eventuele beperkte houdbaarheid van producten en transport en distributie zijn onderdelen van logistiek management en logistieke processen. Het is heel normaal dat u wellicht veel tijd kwijt bent aan de administratieve processen op kantoor. Het zou natuurlijk mooi zijn als u die tijd kunt besteden aan uw core business. Hier kunnen wij u bij helpen.

Logistieke planning

Om alle lopende processen binnen uw organisatie te kunnen regelen zodat alle klanten tevreden zijn met het gekochte product en de levering daarvan, is het van belang dat er zorgvuldig een logistieke planning wordt gemaakt. In deze logistieke planning dient ruimte te zijn om flexibel op veranderende processen in te spelen. De logistieke planning is een onderdeel van het logistiek management wat we voor u kunnen regelen.

Logistieke Software

Vervoert u goederen via wegtransport? Opereert u binnen de Nederlandse grenzen? Bent u op zoek naar één oplossing voor uw bedrijfsprocessen?

Dan is LogisticManager een perfect pakket voor u. Wij bij JDS bedrijfsautomatisering bv zijn uw logistieke dienstverlener en helpen u graag, hierbij maken we gebruik van onze logistieke softwarepakketten.

TMS - LogisticManager
LMMobile - Chauffeurs App van LogisticManager

Logistieke Softwarepakketten

De vier onderdelen van het LogisticManager softwareprogramma zijn zowel los in te zetten als samen. Echter vormen ze samen één sterk pakket. Door uw bedrijfsproces te optimaliseren op kantoor houdt u meer tijd over voor uw core business. We vertellen u graag meer over de softwarepakketten:

Wanneer u veel tijd kwijt bent aan administratieve processen op kantoor, is TMS ideaal voor u. In het TMS kunt u diverse bedrijfsprocessen onderbrengen, zodat u alles vanuit één digitaal programma kunt regelen.

Standalone biedt ons WMS een goede oplossing. Wist u dat het WMS gekoppeld aan ons TMS versterkend werkt voor uw bedrijfsproces? Profiteer van digitale magazijninrichting, registratie én facturatie, allemaal in één systeem.

  • Chauffeurs App (LMMobile)
    Alle handelingen die chauffeurs handmatig moeten doen wanneer ze onderweg zijn en die betrekking hebben tot de zendingen, zijn nu verleden tijd. U kunt realtime statussen checken doordat chauffeurs ter plekke met LMMobile alles bijhouden.

LogisticManager Statusweb is een online portal waarin u realtime de statussen van uw zendingen bij kunt houden. Dit inzicht kunt u uw klanten ook bieden, door ze toegang te verlenen tot hun eigen omgeving binnen Statusweb.

Wat zeggen onze klanten over LogisticManager?

Referenties

Logo Bulstra op TMS pagina
Logo Fred Biskop Transport op TMS pagina
Logo van Eck op TMS pagina
Logo Allroad Logistics op TMS pagina
Logo Venlogistics op TMS pagina
Logo Bomé Transport op TMS pagina
Logo Texel Noordkop Logistics op TMS pagina
Logo de Koomen op TMS pagina
Logo POD Logistics op TMS pagina
Logo de Werd op TMS pagina
Logo Beentjes Transport op TMS pagina
Logo Naeye Logistics op TMS pagina

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl