Uw logistiek manager
LogisticManager

Het softwareprogramma van JDS bedrijfsautomatisering bv is speciaal ontwikkeld voor transporteurs en expediteurs in het midden- en klein segment. Wij kunnen u helpen met het bereiken van een hogere operationele efficiëntie binnen uw bedrijf, een hoger rendement en een hogere serviceverlening voor uw klanten.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Logistiek Management

Warehouse Management Systeem

Om producten aan een klant te verkopen, moeten deze voorradig zijn. Bij logistiek management komt een hoop kijken, het is meer dan enkel inkoop en verkoop. Ook zaken als gelimiteerde opslagruimte, volgorde waarin producten verkocht gaan worden, eventuele beperkte houdbaarheid van producten en transport en distributie zijn onderdelen van logistiek management en logistieke processen. Het is heel normaal dat u wellicht veel tijd kwijt bent aan de administratieve processen op kantoor. Het zou natuurlijk mooi zijn als u die tijd kunt besteden aan uw core business. Hier kunnen wij u bij helpen.

Logistieke planning

Om alle lopende processen binnen uw organisatie te kunnen regelen zodat alle klanten tevreden zijn met het gekochte product en de levering daarvan, is het van belang dat er zorgvuldig een logistieke planning wordt gemaakt. In deze logistieke planning dient ruimte te zijn om flexibel op veranderende processen in te spelen. De logistieke planning is een onderdeel van het logistiek management wat we voor u kunnen regelen.

Logistieke software

Vervoert u goederen via wegtransport? Opereert u binnen de Nederlandse grenzen? Bent u op zoek naar één oplossing voor uw bedrijfsprocessen?

Dan is LogisticManager een perfect pakket voor u. Wij bij JDS bedrijfsautomatisering bv zijn uw logistieke dienstverlener en helpen u graag, hierbij maken we gebruik van onze logistieke softwarepakketten.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Logistieke softwarepakketten

Mobiel TMS

De vier onderdelen van het LogisticManager softwareprogramma zijn zowel los in te zetten als samen. Echter vormen ze samen één sterk pakket. Door uw bedrijfsproces te optimaliseren op kantoor houdt u meer tijd over voor uw core business. We vertellen u graag meer over de softwarepakketten:

  Lees meer

  • Transport Management Systeem (TMS)

  Wanneer u veel tijd kwijt bent aan administratieve processen op kantoor, is TMS ideaal voor u. In het TMS kunt u diverse bedrijfsprocessen onderbrengen, zodat u alles vanuit één digitaal programma kunt regelen.

  • Warehouse Management Systeem (WMS)

  Standalone biedt ons WMS een goede oplossing. Wist u dat het WMS gekoppeld aan ons TMS versterkend werkt voor uw bedrijfsproces? Profiteer van digitale magazijninrichting, registratie én facturatie, allemaal in één systeem.

  • Chauffeurs App (LMMobile)

  Alle handelingen die chauffeurs handmatig moeten doen wanneer ze onderweg zijn en die betrekking hebben tot de zendingen, zijn nu verleden tijd. U kunt realtime statussen checken doordat chauffeurs ter plekke met LMMobile alles bijhouden.

  • Web Portal

  LogisticManager Statusweb is een online portal waarin u realtime de statussen van uw zendingen bij kunt houden. Dit inzicht kunt u uw klanten ook bieden, door ze toegang te verlenen tot hun eigen omgeving binnen Statusweb.

  Benieuwd naar ons totaalpakket?

  Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

  Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

  Neem contact met ons op

  Andere diensten van JDS

  Moderne Werkplek

  Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

  Security

  Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

  Cloudoplossingen

  Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

  ICT-Beheer

  Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

  LogisticManager

  LogisticManager werkt nauw samen met:

  Adres

  Keizersveld 25
  5803 AM Venray

  Postbus 450
  5800 AL Venray

  Contact

  Openingstijden:

  Ma-Do: 8:00 - 17:30
  Vrij: 8:00 - 16:30

  +31 (0)478 531445

  contact@logisticmanager.nl