Uw logistieke planning
op één plek

Alles voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het inboeken van zendingen, traceren van zendingen, uren- en kilometerregistratie of factureren, met het TMS van LogisticManager heeft u alles compleet. 

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Meer dan alleen

een transport planning programma

Met LogisticManager koopt u meer dan een TMS. Ingebouwd zitten de opties voor een WMS. Dit betekent dat u niet alleen uw transport goed organiseert, maar ook de op en overslag van producten. Door alle functionaliteiten te benutten, verzorgt u daarom een efficiëntere logistieke stroom, wat goed is voor u én voor uw klanten!

Logistieke planning software

Om de meest efficiënte planning te maken in uw transport en andere logistiek, is onze transport planning software onmisbaar. Uw transport management zal beter gestroomlijnd zijn dan ooit tevoren. U plant uw auto's eenvoudig in en zorgt voor een duidelijke route voor uw chauffeur. Daarnaast krijgt u de volgende voordelen nog:

  • Transportopdrachten
  • Transportmiddelen
  • Facturatie (ook PDF)
  • (matrix) prijstabellen
  • Emballage
  • Diverse management overzichten
  • Fleetmanagement
  • Urenregistratie
  • Communicatie naar uw klanten en ontvangers

Lees hier meer over

1
2
3
4

Volledig pakket

Mobiel TMS

Naast het standaard TMS en WMS bieden wij ook de mogelijkheid voor een mobiel TMS. Dit zorgt ervoor dat u overal en altijd toegang heeft om status te checken of om wijzigingen door te voeren. Uw werk wordt daardoor eenvoudiger en u kunt sneller reageren op ad-hocsituaties.

Lees meer

Hogere operationele efficiency

Doordat alle bedrijfsprocessen in één programma zijn ondergebracht, wordt transport management nog gemakkelijker. Niet meer onnodig wisselen tussen papierwerk en de computer, niet meer onnodig wisselen tussen verschillende systemen, maar één gestroomlijnd systeem waar alles in onder is gebracht.

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl