TMS software
van LogisticManager

LogisticManager biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke TMS-pakketten. Het TMS is volledig in eigen beheer ontwikkeld en draait al bij vele logistieke partners. Het pakket dat u afneemt, is aangepast op uw wensen. Zo zijn er mogelijkheden voor de kleine ondernemer, maar ook voor een groot transportbedrijf. Zelfs voor de fabrikant met eigen vervoer is er een maatwerk pakket.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Transport management systeem

LogisticManager

Als transporteur of expediteur kunnen uw administratieve processen veel tijd in beslag nemen, waardoor u minder tijd overhoudt om u op uw bedrijf te focussen. Daarom hebben wij LogisticManager ontwikkeld! Een transport management systeem om uw bedrijfsprocessen vanuit één programma te regelen. Zo houdt u weer tijd over om u te concentreren op uw corebusiness. Onze missie is daarmee ontzorgen, zodat u kunt doen waar u het meest blij van wordt.

Maatwerk voor uw logistieke planning

Zoals aangegeven is LogisticManager in verschillende vormen verkrijgbaar.

Standaard TMS

Het standaard TMS-pakket is gericht op u als logistiek dienstverlener. U bespaart tijd met onze software. Zo heeft u minder administratieve handelingen. In ons TMS kunt u diverse bedrijfsprocessen onderbrengen, zodat u voortaan alles gemakkelijk vanuit één programma digitaal kunt regelen. U behaalt een hogere efficiëntie op de transportplanning, waardoor u ook uw klanten een hoger serviceniveau kunt bieden.

Compact TMS

Voor de kleine transport ondernemer is het compact TMS-pakket de uitkomst. Deze variant komt in grote lijnen overeen met het standaard TMS-pakket, maar is dan specifiek gericht op de grootte van uw bedrijf. Daardoor heeft u een hogere operationele efficiëntie. Ook zult u een hogere serviceverlening naar uw klanten bieden met een hoger rendement.

U neemt hetzelfde programma af als ons basisproduct, maar dan speciaal geschikt voor de omvang van uw bedrijf. U geniet van een hogere operationele efficiëntie, hogere serviceverlening naar uw klanten toe en een hoger rendement.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Maatwerk voor uw bedrijf

Charter TMS

Het Charter TMS-pakket is de kleinste versie van ons transport management systeem. Dit is speciaal ontwikkeld voor een kleine groep van ondernemers. Een laagdrempelige oplossing voor de fabrikant die het transport in eigen handen heeft en klaar is voor de digitalisering van de markt. Meer inzicht, meer transparantie en meer service zijn nu binnen handbereik!

Lees meer

WMS

Wellicht een vreemde eend in de bijt, maar ons Warehouse Management Systeem (WMS) is moeiteloos te koppelen met ons TMS. Door de combinatie van het WMS met onze transport management software, heeft u alles in twee systemen, die naadloos samenwerken.

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl