TMS software van LogisticManager

TMS software van LogisticManager

LogisticManager biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke TMS-pakketten. Het TMS is volledig in eigen beheer ontwikkeld en draait al bij vele logistieke partners. Het pakket dat u afneemt, is aangepast op uw wensen. Zo zijn er mogelijkheden voor de kleine ondernemer, maar ook voor een groot transportbedrijf. Zelfs voor de fabrikant met eigen vervoer is er een maatwerk pakket.

Direct contact

LogisticManager - Transport Management Systeem
Ons Transport Management Systeem weergegeven op een laptopscherm
LMMobile: Onze chauffeurs app
Ons Warehouse Management Systeem weergegeven op een laptopscherm
Ons online klantenportaal: Statusweb. Weergegeven op een laptopscherm

Transport management systeem

Als transporteur of expediteur kunnen uw administratieve processen veel tijd in beslag nemen, waardoor u minder tijd overhoudt om u op uw bedrijf te focussen. Daarom hebben wij LogisticManager ontwikkeld! Een transport management systeem om uw bedrijfsprocessen vanuit één programma te regelen. Zo houdt u weer tijd over om u te concentreren op uw corebusiness. Onze missie is daarmee ontzorgen, zodat u kunt doen waar u het meest blij van wordt.

Maatwerk voor uw logistieke planning

Zoals aangegeven is LogisticManager in verschillende vormen verkrijgbaar.

  • Standaard TMS

Het standaard TMS-pakket is gericht op u als logistiek dienstverlener. U bespaart tijd met onze software. Zo heeft u minder administratieve handelingen. In ons TMS kunt u diverse bedrijfsprocessen onderbrengen, zodat u voortaan alles gemakkelijk vanuit één programma digitaal kunt regelen. U behaalt een hogere efficiëntie op de transportplanning, waardoor u ook uw klanten een hoger serviceniveau kunt bieden.

  • Compact TMS

Voor de kleine transport ondernemer is het compact TMS-pakket de uitkomst. Deze variant komt in grote lijnen overeen met het standaard TMS-pakket, maar is dan specifiek gericht op de grootte van uw bedrijf. Daardoor heeft u een hogere operationele efficiëntie. Ook zult u een hogere serviceverlening naar uw klanten bieden met een hoger rendement.

U neemt hetzelfde programma af als ons basisproduct, maar dan speciaal geschikt voor de omvang van uw bedrijf. U geniet van een hogere operationele efficiëntie, hogere serviceverlening naar uw klanten toe en een hoger rendement.

TMS - LogisticManager
WMS - LogisticManager
  • Charter TMS

Het Charter TMS-pakket is de kleinste versie van ons transport management systeem. Dit is speciaal ontwikkeld voor een kleine groep van ondernemers. Een laagdrempelige oplossing voor de fabrikant die het transport in eigen handen heeft en klaar is voor de digitalisering van de markt. Meer inzicht, meer transparantie en meer service zijn nu binnen handbereik!

  • WMS

Wellicht een vreemde eend in de bijt, maar ons Warehouse Management Systeem (WMS) is moeiteloos te koppelen met ons TMS. Door de combinatie van het WMS met onze transport management software, heeft u alles in twee systemen, die naadloos samenwerken.

Wat zeggen onze klanten over LogisticManager?

Referenties

Logo Fred Biskop Transport op TMS pagina
Logo Bulstra op TMS pagina
Logo van Eck op TMS pagina
Logo Allroad Logistics op TMS pagina
Logo Venlogistics op TMS pagina
Logo Bomé Transport op TMS pagina
Logo Texel Noordkop Logistics op TMS pagina
Logo de Koomen op TMS pagina
Logo POD Logistics op TMS pagina
Logo de Werd op TMS pagina
Logo Beentjes Transport op TMS pagina
Logo Naeye Logistics op TMS pagina

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl