Statusweb: online klantenportaal

Op zoek naar een online klantportaal waar elke klant kan inloggen en toegang krijgt tot zijn eigen omgeving? We bieden een online klantenportaal met Statusweb. Daarnaast is Statusweb met een API ook met andere softwareprogramma’s te koppelen. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor uw klanten eindeloos.

Wat is een Statusweb?

Statusweb is een online klantenportaal waar elke klant kan inloggen en daarmee toegang krijgt tot zijn eigen omgeving. Uw klanten kunnen zelf zendingen aanmelden, realtime statussen van de zendingen bekijken en data importeren en exporteren. Doordat klanten zelf deze werkzaamheden kunnen doen, bespaart u zelf veel tijd. Uw klanten ervaren een hogere klanttevredenheid doordat ze zelf werkzaamheden kunnen doen en het een en ander zelf in de hand hebben. Daarnaast heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden. Dat zien we als een mooie win-win situatie. Statusweb is een mooie investering voor uw organisatie. Waarbij u niet enkel efficiënter werkt, u brengt uw organisatie ook naar een hoger niveau.

Door middel van API nog meer mogelijkheden

De mogelijkheden van Statusweb zijn eindeloos. Statusweb kan namelijk middels een API ook met andere softwareprogramma’s aangesproken worden. Klanten kunnen hierdoor gemakkelijk zendingen uit hun eigen systemen inschieten. Daarnaast kunnen ze ook de nodige labels, statussen en track&trace links opvragen. Statusweb heeft veel potentie en past gegarandeerd in uw bedrijf.

Heeft u al een Transport Management Systeem?

Kiest u voor een Transport Management Systeem van LogisticManager? Dan is het gebruik van Statusweb voor u volledig gratis.

Benieuwd of het TMS van LogisticManager ook iets voor u is? Neem contact op met accountmanager Luuk van de Ven

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze logistieke specialisten!

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl