Statusbweb
online klantenportaal

Op zoek naar een online klantportaal waar elke klant kan inloggen en toegang krijgt tot zijn eigen omgeving? We bieden een online klantenportaal met Statusweb. Daarnaast is Statusweb met een API ook met andere softwareprogramma’s te koppelen. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor uw klanten eindeloos.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Wat is een statusweb

Online klantenportaal

Statusweb is een online klantenportaal waar elke klant kan inloggen en daarmee toegang krijgt tot zijn eigen omgeving. Uw klanten kunnen zelf zendingen aanmelden, realtime statussen van de zendingen bekijken en data importeren en exporteren. Doordat klanten zelf deze werkzaamheden kunnen doen, bespaart u zelf veel tijd. Uw klanten ervaren een hogere klanttevredenheid doordat ze zelf werkzaamheden kunnen doen en het een en ander zelf in de hand hebben. Daarnaast heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden. Dat zien we als een mooie win-win situatie. Statusweb is een mooie investering voor uw organisatie. Waarbij u niet enkel efficiënter werkt, u brengt uw organisatie ook naar een hoger niveau.

Nog meer mogelijkheden

Door middel van API

De mogelijkheden van Statusweb zijn eindeloos. Statusweb kan namelijk middels een API ook met andere softwareprogramma’s aangesproken worden. Klanten kunnen hierdoor gemakkelijk zendingen uit hun eigen systemen inschieten. Daarnaast kunnen ze ook de nodige labels, statussen en track&trace links opvragen. Statusweb heeft veel potentie en past gegarandeerd in uw bedrijf.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Maatwerk voor uw bedrijf

Met LogisticManager bieden we enkel maatwerk. We kijken graag samen met u naar de wensen en behoeften. Vervolgens zoeken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf om al uw zaken te digitaliseren. Het doel is om uw werkzaamheden en processen effectiever, efficiënter, tijdbesparend en zo foutloos mogelijk in te zetten. 

Lees meer

Maakt u gebruik van ons TMS of WMS? Dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger. Win-win!

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl