Statusweb: een online klantportaal voor uw eigen klanten

Statusweb

Op zoek naar een online klantportaal waar elke klant kan inloggen en toegang krijgt tot zijn eigen omgeving? We bieden een online klantenportaal met Statusweb. Daarnaast is Statusweb met een API ook met andere softwareprogramma’s te koppelen. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor uw klanten eindeloos.

Direct contact

LogisticManager Statusweb online portal dashboard
LogisticManager Statusweb online klantenportal
LogisticManager Statusweb Online portaal

Wat is een Statusweb?

Statusweb is een online klantenportaal waar elke klant kan inloggen en daarmee toegang krijgt tot zijn eigen omgeving. Uw klanten kunnen zelf zendingen aanmelden, realtime statussen van de zendingen bekijken en data importeren en exporteren. Doordat klanten zelf deze werkzaamheden kunnen doen, bespaart u zelf veel tijd. Uw klanten ervaren een hogere klanttevredenheid doordat ze zelf werkzaamheden kunnen doen en het een en ander zelf in de hand hebben. Daarnaast heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden. Dat zien we als een mooie win-win situatie. Statusweb is een mooie investering voor uw organisatie. Waarbij u niet enkel efficiënter werkt, u brengt uw organisatie ook naar een hoger niveau.

Door middel van API nog meer mogelijkheden

De mogelijkheden van Statusweb zijn eindeloos. Statusweb kan namelijk middels een API ook met andere softwareprogramma’s aangesproken worden. Klanten kunnen hierdoor gemakkelijk zendingen uit hun eigen systemen inschieten. Daarnaast kunnen ze ook de nodige labels, statussen en track&trace links opvragen. Statusweb heeft veel potentie en past gegarandeerd in uw bedrijf.

Online klantenportaal Statusweb
Statusweb van LogisticManager als aanvulling op het Transport Management Systeem

Heeft u al een Transport Management Systeem?

Kiest u voor een Transport Management Systeem van LogisticManager? Dan is het gebruik van Statusweb voor u volledig gratis.

Een online klantportaal voor uw eigen klanten

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Meer weten over Logistic Manager TMS?

Heeft u interesse in ons TMS? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder naar het best passende pakket en geven u graag de benodigde informatie. 

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445