Stap af van het
handmatig bijhouden van uw zaken

Wilt u graag af van het handmatig bijhouden van uw administratieve zaken en voorraden? Dat begrijpen we. Het is logisch dat u niet of nauwelijks het overzicht behoudt wanneer u veel handmatig werk doet. Het is niet alleen foutgevoelig, maar ook ontzettend arbeidsintensief. Waarschijnlijk bent u (of zijn uw medewerkers) wekelijks veel tijd kwijt met het handmatig checken, tellen, invoeren en bijhouden van gegevens. We zien dat veel bedrijven in de logistieke sector nog niet (volledig) gedigitaliseerd zijn. Daar bieden we hier bij LogisticManager een oplossing voor.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Digitaliseer uw bedrijf

met LogisticManager

Bij LogisticManager bieden we de oplossing voor uw bedrijf. We kunnen namelijk al uw zaken digitaliseren. Door uw zaken te digitaliseren kunt u uw processen effectiever en efficiënter insteken, waardoor u meer tijd over heeft voor uw core business. Met ons Warehouse Management Systeem (WMS) kunnen we uw bedrijf naar uw wensen en behoeften digitaliseren. Een WMS is een begrip uit de logistiek waarmee u op een eenvoudige en efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag beheert. Bij LogisticManager bieden we maatwerk en kan het WMS ingezet worden naar de behoefte van uw bedrijf.

De voordelen

op een rijtje

Het Warehouse Management Systeem is een compleet softwareprogramma dat we simpel kunnen integreren in uw bedrijf. We zetten voor u de mogelijkheden op een rijtje:

  • Opdrachtverwerking
  • Voorraadbeheer en -administratie
  • Beheren/aansturen van goederenstromen
  • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
  • Scanning
  • Online voorraad inzicht door uw klant
  • Managementinformatie
  • Facturatie
  • Douaneloods functionaliteit
  • Diverse rapportages

Lees hier meer over

1
2
3
4

Maatwerk voor uw bedrijf

Met LogisticManager bieden we enkel maatwerk. We kijken graag samen met u naar de wensen en behoeften. Vervolgens zoeken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf om al uw zaken te digitaliseren. Het doel is om uw werkzaamheden en processen effectiever, efficiënter, tijdbesparend en zo foutloos mogelijk in te zetten. Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem? 

Lees meer

Dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger. Win-win!

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl