Stap af van het handmatig bijhouden van uw zaken

Wilt u graag af van het handmatig bijhouden van uw administratieve zaken en voorraden? Dat begrijpen we. Het is logisch dat u niet of nauwelijks het overzicht behoudt wanneer u veel handmatig werk doet. Het is niet alleen foutgevoelig, maar ook ontzettend arbeidsintensief. Waarschijnlijk bent u (of zijn uw medewerkers) wekelijks veel tijd kwijt met het handmatig checken, tellen, invoeren en bijhouden van gegevens. We zien dat veel bedrijven in de logistieke sector nog niet (volledig) gedigitaliseerd zijn. Daar bieden we hier bij LogisticManager een oplossing voor.

Digitaliseer uw bedrijf

Bij LogisticManager bieden we de oplossing voor uw bedrijf. We kunnen namelijk al uw zaken digitaliseren. Door uw zaken te digitaliseren kunt u uw processen effectiever en efficiënter insteken, waardoor u meer tijd over heeft voor uw core business. Met ons Warehouse Management Systeem (WMS) kunnen we uw bedrijf naar uw wensen en behoeften digitaliseren. Een WMS is een begrip uit de logistiek waarmee u op een eenvoudige en efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag beheert. Bij LogisticManager bieden we maatwerk en kan het WMS ingezet worden naar de behoefte van uw bedrijf.

De voordelen op een rijtje

Het Warehouse Management Systeem is een compleet softwareprogramma dat we simpel kunnen integreren in uw bedrijf. We zetten voor u de mogelijkheden op een rijtje:

  • Opdrachtverwerking
  • Voorraadbeheer en -administratie
  • Beheren/aansturen van goederenstromen
  • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
  • Scanning
  • Online voorraad inzicht door uw klant
  • Managementinformatie
  • Facturatie
  • Douaneloods functionaliteit
  • Diverse rapportages

Maatwerk voor uw bedrijf

Met LogisticManager bieden we enkel maatwerk. We kijken graag samen met u naar de wensen en behoeften. Vervolgens zoeken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf om al uw zaken te digitaliseren. Het doel is om uw werkzaamheden en processen effectiever, efficiënter, tijdbesparend en zo foutloos mogelijk in te zetten. Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem? Dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statuhttps://www.logisticmanager.nl/statuswebsweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger. Win-win!

Benieuwd of het TMS van LogisticManager ook iets voor u is? Neem contact op met accountmanager Luuk van de Ven

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze logistieke specialisten!

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl