De mobiele oplossing
voor onderweg

Bent u op zoek naar een mobiele oplossing voor onderweg? Dan is LMMobile wellicht precies wat u zoekt. Met ons LMMobile systeem kunt u eenvoudig alle informatie van uw chauffeur collega’s inzien en optimaliseren. We helpen u hier graag bij.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficientie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Wat is LMMobile?

in het kort

Hebben uw chauffeurs handmatig handelingen onderweg met betrekking tot zendingen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Want met onze mobiele oplossing kunnen chauffeurs onderweg gebruik maken van de digitalisering van uw bedrijf. Geen losse formulieren en boekjes meer, maar alle belangrijke informatie in één digitaal systeem. Met LMMobile is onder andere realtime statusupdates van zendingen, GPS-tracering en urenregistratie mogelijk. LMMobile is dé mobiele oplossing voor onderweg. Voor elke organisatie die toe is aan digitalisering en professionalisering.

De mogelijkheden

om onderweg te digitaliseren

Met LMMobile heeft u veel mogelijkheden. We zetten ze voor u op een rijtje:  

  • U heeft de mogelijkheid tot het maken van foto’s bij statussen en toevoegen van documenten bij zendingen;
  • De ontvanger kan zijn handtekening digitaal zetten;
  • Uw chauffeur kan zich naar zijn bestemming laten navigeren, met behulp van een ingebouwde navigatie;
  • U heeft de mogelijkheid om uw chauffeurs onderweg te volgen;
  • Onze software biedt u de mogelijkheid om uw urenregistratie te digitaliseren;
  • U heeft de mogelijkheid om de handtekening op CMR aan te laten leveren;
  • Zowel op transport- als op managementniveau is LMMobile de ideale aanvulling op uw logistieke processen. Eenvoudig in gebruik, soepele verbinding met uw systemen en daardoor tijd- en kostenbesparend.

Lees hier meer over

1
2
3
4

LMMobile maakt het onderhoudsmanagement eenvoudiger voor u

Kiest u voor LMMobile, dan maakt u met onze digitale diensten ook het onderhoudsmanagement van uw chauffeurs eenvoudiger. U bent zo altijd op de hoogte van afspraken en kunt een hoop werkzaamheden efficiënter inrichten.

Lees meer

  • LMMobile werkt via het Android besturingssysteem
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vervangt alle handmatige handelingen

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in LogisticManager? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl