Uw logistieke administratie
op één plek

Onder de naam LogisticManager bieden wij een totaalpakket welke aansluit bij uw wensen als logistiek dienstverlener. Zo bestaat LogisticManager uit een TMS. Een plek waar u uw hele transport in plant en bijhoudt. Daarnaast is er ook een WMS. Daarmee organiseert u de stromen in de opslag en zorgt u ervoor dat de supply chain zo efficiënt mogelijk werkt.

Verbeteren van de service
Verhogen rendement
Minder administratie
Verhogen van efficiëntie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Onze TMS

Oplossing

Het Transport Management Systeem (TMS) van LogisticManager zorgt ervoor dat al uw logistieke processen in één keer geregeld zijn. Denk aan het inboeken van zendingen, traceren van zendingen, uren- en kilometerregistratie of factureren. De chauffeurs krijgen duidelijke ritopdrachten en u ziet te allen tijde de status van een vracht. Wat wilt u nog meer?

Onze WMS

oplossing

Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van LogisticManager zorgt u voor een oplossing die alle aspecten van jouw logistiek afdekt. Zo zorgt u in één keer voor de invoer, de opslag en uitstroom van de juiste goederen. Dit alles is gekoppeld aan ons Transport Management Systeem, wat er voor zorgt dat u in één keer alles goed georganiseerd heeft.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Een totaal pakket

Onze TMS software en WMS software draaien op hetzelfde platform. Dit betekent voor u dat de techniek onderling kan communiceren. De WMS implementatie in het TMS systeem zorgt ervoor dat uw logistieke processen perfect lopen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten beter bedient worden en dat u meer haalt uit dezelfde tijd. Dit is een win-win situatie die u alleen maar krijgt met LogisticManager.

Lees meer

  • Diverse management overzichten 
  • Digitale handtekening 
  • Scannen van zendingen 
  • Ritkosten berekening 
  • Emballage registratie 
  • Rit- en routeplanning 

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Heeft u interesse gekregen in ons TMS en/of WMS systeem? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is het eenvoudigste via ons contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bekijken en u verder te informeren over ons complete pakket.

Zo zorgen we samen voor een vooruitgang in uw logistieke dienstverlening.

Neem contact met ons op

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS bedrijfsautomatisering denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

LogisticManager

LogisticManager werkt nauw samen met:

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl