Logistiek manager voor alle logistieke processen

Warehouse Management Systeem

Maakt u gebruik van een warehouse, dan is een goed en werkbaar managementsysteem onmisbaar. LogisticManager helpen u hier graag bij en is uw logistieke partner voor een overzichtelijk Warehouse Management Systeem.

Direct contact

Een overzichtelijk magazijnsysteem met LogisticManager
Beheer uw locatie-indeling in een stellingmagazijn
beheer de goederenstroom met het Warehouse Management Systeem van LogisticManager

Wat is een WMS?

Een WMS (ook wel Warehouse Management Systeem) is een begrip uit de logistiek. Een WMS beheert o.a. de locatie-indeling in een stellingmagazijn, handelt de orderstroom in de juiste planning volgorde af en beheert de goederenstromen.

Wat zijn de mogelijkheden met het WMS van LogisticManager?

Met het Warehouse Management Systeem van LogisticManager, regelt u eenvoudig en op een efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag. Het kan voor bedrijven soms nogal lastig zijn om goederenbeheer op orde te brengen. Binnen uw bedrijf heef u namelijk vaak te maken met meerdere klanten in één magazijn, met verschillende inslag- en uitslagmomenten en variërende uitwisselmomenten. Het Warehouse Management Systeem van LogisticManager biedt voor u de oplossing.

Het Warehouse Management Systeem is een compleet softwareprogramma dat u eenvoudig kunt integreren in uw bedrijf. De mogelijkheden op een rijtje:

  • Opdrachtverwerking
  • Voorraadbeheer en -administratie
  • Beheren/aansturen van goederenstromen
  • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
  • Scanning
  • Online voorraad inzicht door uw klant
  • Managementinformatie
  • Facturatie
  • Douaneloods functionaliteit
  • Diverse rapportages

Daarnaast kunt u ons Warehouse Management Systeem koppelen met ons TMS, waardoor het TMS nog eens versterkend werkt voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Met het Warehouse Management Systeem van LogisticManager, regelt u eenvoudig en op een efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag.
Maak gratis gebruik van ons entry portal Statusweb als aanvulling op uw WMS

WMS software

Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem, dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger.

Logistiek manager voor alle logistieke processen, Uw logistieke administratie op één plek

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Meer weten over Logistic Manager TMS?

Heeft u interesse in ons TMS? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder naar het best passende pakket en geven u graag de benodigde informatie. 

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445