Logistiek manager voor alle logistieke processen

Warehouse Management Systeem

Maakt u gebruik van een warehouse, dan is een goed en werkbaar managementsysteem onmisbaar. LogisticManager helpen u hier graag bij en is uw logistieke partner voor een overzichtelijk Warehouse Management Systeem.

Wat is een WMS?

Een WMS (ook wel Warehouse Management Systeem) is een begrip uit de logistiek. Een WMS beheert o.a. de locatie-indeling in een stellingmagazijn, handelt de orderstroom in de juiste planning volgorde af en beheert de goederenstromen.

Wat zijn de mogelijkheden met het WMS van LogisticManager?

Met het Warehouse Management Systeem van LogisticManager, regelt u eenvoudig en op een efficiënte manier uw inslag, opslag en uitslag. Het kan voor bedrijven soms nogal lastig zijn om goederenbeheer op orde te brengen. Binnen uw bedrijf heef u namelijk vaak te maken met meerdere klanten in één magazijn, met verschillende inslag- en uitslagmomenten en variërende uitwisselmomenten. Het Warehouse Management Systeem van LogisticManager biedt voor u de oplossing.

Het Warehouse Management Systeem is een compleet softwareprogramma dat u eenvoudig kunt integreren in uw bedrijf. De mogelijkheden op een rijtje:

  • Opdrachtverwerking
  • Voorraadbeheer en -administratie
  • Beheren/aansturen van goederenstromen
  • Onbeperkt aantal dynamisch in te richten loodsen
  • Scanning
  • Online voorraad inzicht door uw klant
  • Managementinformatie
  • Facturatie
  • Douaneloods functionaliteit
  • Diverse rapportages

Daarnaast kunt u ons Warehouse Management Systeem koppelen met ons TMS, waardoor het TMS nog eens versterkend werkt voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

WMS software

Kiest u voor ons Warehouse Management Systeem, dan kunt u gratis gebruik maken van ons online entry portal Statusweb. Met Statusweb kunt u uw klanten voorzien van een digitale omgeving waarin ze hun eigen zendingen kunnen aanmelden en traceren. Dit biedt een hogere serviceverlening voor de klant. Daarnaast wordt communicatie gemakkelijker en de klanttevredenheid hoger.

Benieuwd of het TMS van LogisticManager ook iets voor u is? Neem contact op met accountmanager Luuk van de Ven

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze logistieke specialisten!

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl