TMS software van Logistic Manager

Logistic Manager biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke TMS pakketten. Het TMS is volledig in eigen beheer ontwikkeld en draait al bij vele logistieke partners. Het pakket dat u afneemt is aangepast op uw wensen. Zo zijn er mogelijkheden voor de kleine ondernemer, maar ook voor een groot transportbedrijf. Zelfs voor de fabrikant met eigen vervoer is er een maatwerk pakket.

Transport management systeem

Als transporteur of expediteur kunnen uw administratieve processen veel tijd in beslag nemen, waardoor u minder tijd overhoudt om u op uw bedrijf te focussen. Daarom hebben wij LogisticManager ontwikkeld! Een transport management systeem om uw bedrijfsprocessen vanuit één programma te regelen. Zo houdt u weer tijd over om u te concentreren op uw core business. Onze missie is daarmee ontzorgen, zodat u kunt doen waar u het meest blij van wordt.

Maatwerk voor uw logistieke planning

Zoals aangegeven is LogisticManager in verschillende vormen verkrijgbaar.

  • Standaard TMS

Het standaard TMS pakket is gericht op u als logistiek dienstverlener. U bespaart tijd met onze software. Zo heeft u minder administratieve handelingen. In ons TMS kunt u diverse bedrijfsprocessen onderbrengen, zodat u voortaan alles gemakkelijk vanuit één programma digitaal kunt regelen. U behaalt een hogere efficiëntie op de transport planning, waardoor u ook uw klanten een hoger serviceniveau kunt bieden.

  • Compact TMS

Voor de kleine transport ondernemer is het compact TMS pakket de uitkomst. Deze variant komt in grote lijnen overeen met het standaard TMS pakket, maar is dan specifiek gericht op de grootte van uw bedrijf. Daardoor heeft u een hogere operationele efficiëntie. Ook zult u een hogere serviceverlening naar uw klanten bieden met een hoger rendement.

U neemt hetzelfde programma af als ons basisproduct, maar dan speciaal geschikt voor de omvang van uw bedrijf. U geniet van een hogere operationele efficiëntie, hogere serviceverlening naar uw klanten toe en een hoger rendement.

  • Charter TMS

Het Charter TMS pakket is de kleinste versie van ons transport management systeem. Dit is speciaal ontwikkeld voor een kleine groep van ondernemers. Een laagdrempelige oplossing voor de fabrikant die het transport in eigen handen heeft en klaar is voor de digitalisering van de markt. Meer inzicht, meer transparantie en meer service zijn nu binnen handbereik!

  • WMS

Wellicht een vreemde eend in de bijt, maar ons Warehouse Management Systeem (WMS) is moeiteloos te koppelen met ons TMS. Door de combinatie van het WMS met onze transport management software, heeft u alles in twee systemen, die naadloos samenwerken.

Benieuwd of het TMS van LogisticManager ook iets voor u is? Neem contact op met accountmanager Luuk van de Ven

Benieuwd of LogisticManager ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze logistieke specialisten!

Maak een afspraak +31 (0)478 531 445

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 531445

contact@logisticmanager.nl